Bruidstaarten

Zijn jullie op zoek bent naar de unieke en lekkere bruidstaart dan kunnen wij die voor u maken. Wij gaan samen aan de slag om jullie droomtaart te maken. jullie ideeën rondom thema, kleur en alle andere speciale wensen vormen de basis voor de taart. Alle taarten worden op maat gemaakt en zijn uniek.
Willen jullie naast de taart, cupcakes in dezelfde stijl als de taart, of geeft u de voorkeur aan uitsluitend cupcakes mooi opgespoten met een heerlijke crème dan is dat ook mogelijk.

Smaak is heel belangrijk. Wij zorgen voor heerlijke vullingen met luxe crème of fruit – precies zoals u het wilt hebben. Alles is mogelijk, van klassieke  witte tot moderne taarten in een andere kleur versierd met de mooiste decoraties. Omdat elke uniek is, kunnen we geen  vaste prijzen hanteren voor een bruidstaart. Wij maken graag een afspraak om alle wensen en ideeën door te nemen en tijdens deze afspraak maken we enkele proeftaartjes zodat u verschillende smaken kunt proeven en een goede keus kunt maken van welke smaak of smaken er in de taart komen.  De bruidsproeverij kost € 15,-  en wanneer u daadwerkelijk een bruidstaart besteld wordt deze als korting verwerkt. Aan de hand van uw wensen en smaken zal er een prijsopgave gemaakt worden zodat u weet waar u aan toe bent wanneer u de taart bestelt.

De prijzen van een taart zijn vanaf € 3,75 p.p. en cupcakes € 2,50 p.p.

.